Livsglädjemässan 2016 blev en succé

Livsglädjemässan 2016 i Kil blev en succé med massor av fina möten. Det mest slående var hur alla utställare kände av den positiva och familjära stämningen - vilket också är en del av arrangören Hammarö Event och Medias målsättning.

Samtliga utställare kryssade i att de vill återvända till Livsglädjemässan 2017 (en kryssade i "kanske"). Det är naturligtvis ett kvitto på ett succéartat arrangemang.
- Man blir bara glad när man läser igenom utställarnas utvärderingar. Den helg vi haft tillsammans är viktig för framtiden och framtida affärer, inte bara för oss som arrangör utan även för de deltagande utställarna som fått chansen att träffa massor med nya människor, säger Dennis Johansson Hall från Hammarö Event och Media till hemsidan.

- De som valde att inte vara med i år hoppas vi ska förstå hur bra mässa Livsglädjemässan är och istället anmäla sig till nästa mässa. Den kommer hållas den 25-26 november 2017, tillägger Johansson Hall och uppmanar till att hålla koll på hemsidan för mer information.

- Stort tack till alla inblandade under Livsglädjemässan 2016, det är med positiva känslor vi laddar om, säger Johansson Hall.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln