VF-sporten läggs ner

Mörka dag för en av landets bästa lokala sportredaktioner - Värmlands Folkblads flaggskepp "sporten" läggs ner av nya ägaren NWT Koncernen.

Värmländsk media chockades rejält när "bomben" måndagen den 30 januari i år slog ner att NWT-koncernen köper VF Drift AB - redan den 1 mars skulle det nya ägaravtalet träda i kraft.
Under presskonferensen 30 januari lovade båda ledningarna både det ena och det andra - det var då det.

I dag kom nästa smäll - nya ägarna lägger ner VF:s flaggskepp, sporten. Visserligen sägs det "bara" vara ett förslag som man kommer förhandla kring kommande tisdag.
Men dessa "förslag" brukar sällan ändras.
Det betyder att kanske ett av landets bästa sportredaktions-team blir utan arbete.

Vår Dennis Johansson Hall inledde sin journalistiska bana just hos VF, i november 2005. Därefter har det blivit hundratals artiklar, både sport och allmänt.
Det sista uppdraget blev hästtävlingar på Hammarö, för nu är även Dennis utan frilansuppdrag i och med att NWT-koncernen lägger ner VF-sporten.
- Otroligt märkligt beslut, att lägga ner en av landets bästa lokala sportredaktioner. Ännu värre kan jag tycka är att man inte tar hand om den kompetens som teamet på VF-sporten besitter. Jag lider med mina kollegor, det är tveklöst värst för dem, säger Dennis Johansson Hall till hemsidan.

Etiketter: media vf nwt journalist

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln