Degerfors sänkte Syrianska sent

Under söndagen hade äntligen Degerfors IF säsongspremiär i Superettan. Det var många år sedan DIF vann en premiärmatch men i Södertälje blev det seger - även om det satt långt inne, riktigt långt inne.

Först i den 92 minuten, av tre övertidsminuter, nickade Shpetim Hasani in segermålet, 3-2 (1-1).

Det blev en svajig premiär där Degerfors genom Marcus De Bruins panna fick en drömstart redan efter tre minuters spel. Sen vände Syrianska FC på resultatet och både kvitterade till 1-1 och tog ledningen med 2-1.
Sargon Abraham kvitterade hemmaledningen i 78 minuten och DIF ville mer - och fick mer.
Viktig seger redan i omgång 1 av Superettan 2017.

Nästa match innebär hemmapremiär på Stora Valla mot nykomlingen Norrby IF från Borås. Ny svår match som måste innebära tre poäng, men det kommer inte göras av sig själv - DIF behöver komma upp i både tempo och kvalité.
8 april klockan 14.00 är det som gäller för hemmapremiären - Hammarö Event och Media:s Dennis Johansson Hall gör därmed sin sjunde säsongspremiär som rövitts matchspeaker.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln