Degerfors hemmapremiär 8 april

Nu på lördag är äntligen väntan över för alla fotbollstörstande värmlänningar.
Då sparkas bollen i rullning på Stora Valla och Degerfors IF tar emot Boråslaget och nykomlingen Norrby IF i hemmapremiären.
Matchstart klockan 14.00.

Värmlänningarna fick en drömstart med ett sent segermål i premiären borta mot Syrianska FC under den gångna helgen. Den första premiärvinsten sedan 2011.

Hammarö Event och Media:s Dennis Johansson Hall fortsätter som speaker på Stora Valla även under säsongen 2017. Det blir hans åttonde säsong som huvudspeaker till Värmlands mest meriterade förening i näst högsta ligan i Sverige.
Första matchen som speaker för Degerfors IF hade Dennis Johansson Hall när DIF hade "hemmapremiär" på Behrn Arena i Örebro 16 april 2010 mot Örgryte IS (0-1). Första speakeruppdraget på Stora Valla genomfördes den 1 maj 2010 med 1-0-seger mot Ängelholms FF inför 1 978 åskådare - det var också första gången publiken och Stora Valla fick höra måltjutet... "Måååååååååååååååååååååååååååååååååååååååål!"

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln