17 maj: Klassikermöte på Stora Valla

Det finns klassiska matcher och det finns Degerfors IF-Åtvidabergs FF.
På Norges nationaldag, den 17 maj, drabbas lagen samman på klassiska arenan Stora Valla i Degerfors - och Hammarö Event och Media är så klart på plats.


Bruksortsderby.
Ja, kärt barn har många namn. Men Degerfors-Åtvidaberg är ett äkta klassikermöte - det är lag 16 och lag 17 i den allsvenska maratontabellen som hade sin början 1924/25.

Östgötalaget Åtvidabergs FF har haft en tung inledning på säsongen med endast en seger på de sju inledande matcherna. Med sina fyra inskrapade poäng parkerar man just nu på sista plats i Superettan. Förra omgången fick man på bortaplan respass med hela 3-0 mot bottenkollegan Syrianska FC.
Kvällens hemmalag, Degerfors IF, däremot har inlett årets seriespel förtroendeingivande och skuggar just nu kvalplatsen till allsvenska 2018. Senast mot Östers IF på bortabana hade man segern med sig hem till Värmland - innan smålänningarna tilldömdes en straff som man satte i nät i den 94 minuten.

Men lätta matcher i Superettan - glöm det.
Detta kommer bli ett klassiskt klassikermöte, var så säker.
Matchstart på Stora Valla klockan 19.00.

Hammarö Event och Medias Dennis Johansson Hall finns som vanligt på plats och håller i speakermikrofonen - förhoppningsvis med flera "Mååååååål-tjut" under kvällen.
Vill du veta mer om hur du bokar Dennis till dina event, kontakta oss.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln