Diggiloo: Låtvalen är klara

Diggiloo skriver i ett nyhetsbrev utskickat den 18 maj:

"Diggiloo är inte bara familjeunderhållningen med stort F. Det är både vårkänslor och sommarvärme i ett.

Komplett med ett aldrig sinande högtryck – levererat av landets kanske hetaste artister som Tommy Nilsson, David Lindgren, Wiktoria, Charlotte Perrelli, Jessica Andersson, Bruno Mitsogiannis, Robin Bengtsson, Andreas Johnson och inte minst komikern Özz Nujen.
Ackompanjerade av stort band, dansare och kör. 

Succéshowen som för övrigt fyller moppe 2017, har setts av nästan 1,5 miljon svenskar sedan starten. Den är som vanligt sprängfylld av hits, humor och en sällsynt smittande spelglädje, fördelat på tre underhållande timmar. Så vrid upp dina förväntningar till tio och gör dig redo för en solsäker upplevelse – som garanterat kommer få dig att skratta, sjunga och klappa långt, långt efter att scenbelysningen slocknat.

Vilken sommar det kommer bli
De första repetitionerna inför årets föreställning är över och efter tre intensiva dagar i Nyköping känner vi oss mer redo för sommaren än någonsin. Låtvalen är klara och även lite koreografi har kommit på plats. Efter den här workshopen finns det i alla fall en sak vi kan lova - det kommer bli grymt bra drag på scenen!

Välkommen till Sveriges största sommarturné och semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses på Sannerudsvallen i Kil fredagen den 18 augusti! 

Läs mer och boka biljetter på diggiloo.com "

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln