6 231 såg Diggiloo i Kil

Den 12 juli kickade den femtonde årgången av DIGGILOO igång.
Fredagen den 18 augusti nådde turnén Kil och Värmland - 6 231 åskådare(!) gav succéshowen stående ovationer.


Hammarö Event och Media genom Dennis Johansson Hall (bilden) som lokal koordinator hade fått äran att arbeta tillsammans med produktionsbolaget Krall Entertainment i samband med årets upplaga av Diggiloo - detta efter att man valt Kil och Sannerudsvallen som en av de 22 turnéstoppen.
Det blev succé direkt.

STORPUBLIK, 6 231 åskådare, tog sig till arenan för den första utomhuskonserten någonsin på Sannerudsvallen och artisterna bjöd som vanligt på en fantastisk show.
Artisterna var
Jessica Andersson (bilden), Wiktoria, Charlotte Perrelli, David Lindgren, Robin Bengtsson, Bruno Mitsogiannis, Andreas Johnson, Tommy Nilsson och standup-komikern Özz Nujen.

Hyllades från scenen
Företagets Dennis Johansson Hall hyllades inför showstarten av konferencieren Ann som den bästa lokala koordinatorn produktionsbolaget haft samarbete med under sommarens turné.
- Självklart blev jag både glad och rörd av Ann's ord från scenen, men för att kunna genomföra en så här stor konsert krävs det många fler personer. Utan deras insatser hade det inte blivit så här bra, säger Dennis till hemsidan och tillägger:
- Ingen skulle bli lyckligare än jag om Krall Entertainment lyfte på luren och slog mig en signal med frågan om ytterligare samarbete i framtiden.

Efter turnéstoppet i Kil reste "Sveriges Största Sommarturné" vidare till Stockholm för sitt näst sista gig för den här säsongen. Turnén avslutas lördagen den 26 augusti med spelning i Kungsbacka.

Om Diggiloo återvänder till Kil nästa år vet vi inte ännu - det återstår att se...

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln