Kommentatordebuten avklarad för Dennis Johansson Hall

Företagets Dennis Johansson Hall som kommentator för webb-tv. Foto: cicciwik.se Företagets Dennis Johansson Hall som kommentator för webb-tv. Foto: cicciwik.se

När Forshaga IF firade 110 år med jubileumsmatch mot VIK Västerås i Hockeyettan debuterade Dennis Johansson Hall som tv-kommentator.

Med kort varsel tackade företagets Dennis Johansson Hall ja när ordföranden för Forshaga IF sent dagen innan match ringde upp.
Aldrig tidigare hade Dennis jobbat som kommentator - dock säkert över tusen matcher som speaker... en helt annan grej.
- Helt olika. Men en pojkdröm att få vara tv-kommentator inom sportvärlden. Jag tänkte mest att "varför inte ta chansen nu när den dök upp", berättar Johansson Hall för hemsidan.

Ett uppdrag som gav mersmak - både för Forshaga IF och för Dennis Johansson Hall.
- Ja, det var så klart oerhört svårt och förberedelsetiden var knapp men trots det gick det bra. Givetvis har jag massor att lära mig men för att vara debut är jag nöjd, säger Johansson Hall.

Även Forshaga IF verkade nöjda med den nya sportkommentatorn då man direkt efter jubileumsmatchen erbjöd Dennis Johansson Hall ett nytt uppdrag - kommande onsdag.
- Jätteroligt att de var så nöjda med mitt arbete, men jag bad om ett par dagars betänketid för att i lugn och ro analysera kvällens match, säger Johansson Hall men flaggar samtidigt för att han mycket gärna återvänder till kommentatorbåset i sportsammanhang.

Matchen då?
Serieledande VIK Västerås besegrade tiondeplacerade Forshaga IF med 2-5 (0-1, 0-1, 2-3).

Boka Dennis för speaker-, radio- och/eller tv-uppdrag, mejla oss:
info@hammaromedia.se

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln