Dennis startade Karlstad Stadslopp 2018

Under lördagen genomfördes den 39:e upplagan av Karlstad Stadslopp.
En löpartävling över tio kilometer - arrangerad av IF Göta.
Dennis Johansson Hall debuterade som huvudspekare och startade loppet.


Som uppvärmning inför Karlstad Stadslopp var Dennis speaker i samband med Karlstad Minilopp - löpartävling för barn och ungdomar 7-15 år - ett varv runt Sundstatjärn, två varv för de äldsta.
Tretton starter blev det i blandat väder.
Första starten hölls klockan 10.50 och sedan rullade det på fram till cirka klockan 13, med nya starter var tionde minut.

Med en halvtimme kvar till den 39:e upplagan av Karlstad Stadslopp, där cirka 2 179 löpare deltog, var det dags att värma upp lungorna igen.
- Faktiskt spred sig en cool känsla när jag öppnade med att tydligt ropa ut "Karlstad Stadslopp startar om 25 minuter", säger Dennis till hemsidan.

Med snart 15 år som speaker i olika sammanhang upptäcks Dennis av fler och fler och ryggdunkarna med beröm haglar tätt.
- Visst var det roligt att få vara en viktig del av ett sådant här stort evenemang för första gången tillsammans med IF Göta. Men minst lika roligt var det att huvudarrangören var så nöjd med min insats och avslutade med att säga att vi hörs snart igen, berättar Dennis.

Vill du/ni boka Dennis till ert event och vara garanterade proffsighet, kontakta oss redan nu då agendan börjar fyllas på ordentligt: info@hammaromedia.se

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln