Mer anlitad än någonsin

Allt fler upptäcker Dennis Johansson Hall och vill anlita honom som speaker - eller numera även som kommentator.
Vintersäsongen är näst intill fulltecknad - och flera sommarklubbar har redan hört av sig till Dennis.


I onsdags säsongsdebuterade Dennis som speaker i damallsvenskan i handboll när Hellton inför 814 åskådare spelade tidig seriefinal mot Eskilstuna Guif.
- Detta är min nionde näst intill hela säsong som huvudspeaker för IF Hellton. Det är faktiskt ganska häftigt, säger Dennis till hemsidan och ler.

Även IFK Hammarö handboll har och kommer anlita Dennis i samband med två helger då det spelas ungdoms-SM i Hammarhallen.
- Vi har både hört och sett Dennis in action under många år och vill självklart ha den bästa i samband med att vi arrangerar SM-matcher, säger klubbens kanslist.
Den första USM-helgen avgjordes i mitten av oktober och nästa USM-helg på Hammarö sker den 1-2 december.
- På grund av mitt ordinarie arbete kunde jag inte vara speaker till en av matcherna, men nio av tio matcher under en helg blir det, säger Dennis med ett leende.

Denna helg, under söndagseftermiddagen, tar Dennis hand om mikrofonen när Hellton Cup:s fem äldsta A-finaler avgörs i Sundsta sporthall.
- Det blir åttonde gången jag har detta uppdrag, berättar Dennis.

När Superettan i fotboll spelades klart i början av november var det nionde året som Dennis var huvudspeaker på anrika Stora Valla i Degerfors, där Degerfors IF lirat sina hemmamatcher sedan 1907.
Men detta kan ha varit sista säsongen.
- Med Degerfors IF har jag bara avtal en säsong i taget och får jag som jag vill blir jag kvar ytterligare en säsong. Det skulle i så fall bli min tionde säsong i klubben, en ära, säger Dennis och fortsätter:
- Men fler klubbar har under hösten hört av sig och visat intresse för mig som speaker. Vilka klubbar behåller jag för mig själv tills något är klart. Jag vill dock prata med Degerfors IF före jag bestämmer något inför 2019.

Även friidrotten och ishockeyn har fått upp ögonen (läs: öronen) för Dennis fantastiska speakerstämma, skärpa, tydlighet och engagemang. Under 2018 har han anlitats som speaker till en rad evenemang och tävlingar arrangerade av Kils AIK Friidrott, IF Göta och Värmlands Friidrottsförbund.
Men inom ishockeyn går Dennis in i en annan roll, då som kommentator i samband med direktsänd ishockey från Hockeyettan via webben.
- Det är Forshaga IF som lirar i Hockeyettan och satsar på att webbsända sina hemmamatcher. Att kommentera ishockey är svårt, det går fort och händer mycket hela tiden, berättar Dennis och tillägger:
- I början var det så klart extra svårt men efter att få ryggdunkar efter varje match växer jag så klart in i rollen mer och mer ju fler uppdrag jag genomför.
Nästa webbsändning med Dennis som kommentator sker på onsdag från Ångevi ishall, då Forshaga hemmaspelar mot Tranås med matchstart klockan 19.00... webbsändningen via hockeyettan.se startar klockan 18.54.

Just det ja... Hellton besegrade Eskilstuna Guif i damallsvenskan med 28-21 efter underläge i paus i en kokande Sundsta sporthall. Värmländskorna befäste därmed serieledningen i landets näst högsta liga.
Nästa gång Dennis får Sundsta sporthall att koka är onsdagen den 5 december då Hellton tar emot GT Söder, matchstart klockan 19.00.

Boka Dennis ni också, mejla: info@hammaromedia.se (ämne: "Boka Dennis")

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln