Nyheter

På Valentine's day blev det klart att Dennis Johansson Hall tar över som bingoutropare på Tallmovallen i Östra Deje säsongen 2019.
Första bingospelet sker i mitten av maj.


Varannan söndag från maj till och med september spelas det bingo, eller tutbingo som det också kallas, på klassiska Tallmovallen.
Det har varit en tradition i decennier.
Och folk vallfärdar för att vara med.
- Under flera år har jag funderat på rollen som bingoutropare. När ÖDIK hörde av sig för ett par dagar sedan behövde jag inte mycket betänketid, berättar Dennis Johansson Hall för hemsidan.

Att Tallmovallen dessutom är en personlig favoritplats för bingospel gjorde beslutet ännu enklare för Dennis.
- Östra Deje, Munkfors och Storfors tyckte jag bäst om när jag själv var som mest aktiv bingospelare. Nu får jag ju inte spela men kommer bidra till folkfesten.

Östra Deje IK samarbetar med Forshaga IF och genomför under säsongen bingo varannan vecka på söndagarna. ÖDIK på Tallmovallen och veckan efter FIF på Ängevi IP.
- Mitt uppdrag är att leda bingospelet i Östra Deje, så varannan söndag får jag passa på att spela själv på Ängevi, säger Dennis och ler.

Sedan tidigare har Dennis under 2019 avtal som speaker för Degerfors IF (fotboll) och han har varit tydlig med att krockar det vid något tillfälle går superettaklubben först.
- Detta blir min tionde säsong som huvudspeaker på anrika Stora Valla sedan debuten den 16 april 2010. Debuten skedde visserligen på reservarenan Behrn Arena i Örebro och DIF fick se sig besegrade med matchens enda mål mot Örgryte IS, berättar Dennis och tillägger:
- Degerfors IF var tidiga att boka upp mig inför 2019 och jag tackade omedelbart ja till ytterligare en säsong, så om det krockar i agendan vid något tillfälle åker jag till Stora Valla.

Östra Deje IK bildades 1931 och har sedan dess haft Tallmovallen som sin hemmaborg. I klubben har bland annat OS-guldmedaljören i höjdhopp, Stefan Holm, spelat både ungdoms- och seniorfotboll.
Herrlaget spelar 2019 i Division 6 Södra Värmland och har bland annat sex spännande kommunderbyn (Forshaga IF 2, Deje IK och Olsäters SK) att se fram emot under säsongen.
Damlaget vann Division 5 under 2018 efter tretton segrar och ett kryss på sexton matcher, imponerande siffror, och kommer därmed att spela i Division 4 under säsongen 2019. Damernas Division 4 var i skrivande stund inte publicerat på fotbollförbundets hemsida.
Enligt klubbens hemsida har man åtta ungdomslag, samtliga är flicklag, från födda 2005/2006 till och med födda 2013.

När bingosäsongens datum är fastställda kommer de att publiceras HÄR.
Starttid maj, juni, juli och augusti är 17.00 - för september gäller 15.00.

 

Läs hela inlägget »

Allt fler upptäcker Dennis Johansson Hall och vill anlita honom som speaker - eller numera även som kommentator.
Vintersäsongen är näst intill fulltecknad - och flera sommarklubbar har redan hört av sig till Dennis.


I onsdags säsongsdebuterade Dennis som speaker i damallsvenskan i handboll när Hellton inför 814 åskådare spelade tidig seriefinal mot Eskilstuna Guif.
- Detta är min nionde näst intill hela säsong som huvudspeaker för IF Hellton. Det är faktiskt ganska häftigt, säger Dennis till hemsidan och ler.

Även IFK Hammarö handboll har och kommer anlita Dennis i samband med två helger då det spelas ungdoms-SM i Hammarhallen.
- Vi har både hört och sett Dennis in action under många år och vill självklart ha den bästa i samband med att vi arrangerar SM-matcher, säger klubbens kanslist.
Den första USM-helgen avgjordes i mitten av oktober och nästa USM-helg på Hammarö sker den 1-2 december.
- På grund av mitt ordinarie arbete kunde jag inte vara speaker till en av matcherna, men nio av tio matcher under en helg blir det, säger Dennis med ett leende.

Denna helg, under söndagseftermiddagen, tar Dennis hand om mikrofonen när Hellton Cup:s fem äldsta A-finaler avgörs i Sundsta sporthall.
- Det blir åttonde gången jag har detta uppdrag, berättar Dennis.

När Superettan i fotboll spelades klart i början av november var det nionde året som Dennis var huvudspeaker på anrika Stora Valla i Degerfors, där Degerfors IF lirat sina hemmamatcher sedan 1907.
Men detta kan ha varit sista säsongen.
- Med Degerfors IF har jag bara avtal en säsong i taget och får jag som jag vill blir jag kvar ytterligare en säsong. Det skulle i så fall bli min tionde säsong i klubben, en ära, säger Dennis och fortsätter:
- Men fler klubbar har under hösten hört av sig och visat intresse för mig som speaker. Vilka klubbar behåller jag för mig själv tills något är klart. Jag vill dock prata med Degerfors IF före jag bestämmer något inför 2019.

Även friidrotten och ishockeyn har fått upp ögonen (läs: öronen) för Dennis fantastiska speakerstämma, skärpa, tydlighet och engagemang. Under 2018 har han anlitats som speaker till en rad evenemang och tävlingar arrangerade av Kils AIK Friidrott, IF Göta och Värmlands Friidrottsförbund.
Men inom ishockeyn går Dennis in i en annan roll, då som kommentator i samband med direktsänd ishockey från Hockeyettan via webben.
- Det är Forshaga IF som lirar i Hockeyettan och satsar på att webbsända sina hemmamatcher. Att kommentera ishockey är svårt, det går fort och händer mycket hela tiden, berättar Dennis och tillägger:
- I början var det så klart extra svårt men efter att få ryggdunkar efter varje match växer jag så klart in i rollen mer och mer ju fler uppdrag jag genomför.
Nästa webbsändning med Dennis som kommentator sker på onsdag från Ångevi ishall, då Forshaga hemmaspelar mot Tranås med matchstart klockan 19.00... webbsändningen via hockeyettan.se startar klockan 18.54.

Just det ja... Hellton besegrade Eskilstuna Guif i damallsvenskan med 28-21 efter underläge i paus i en kokande Sundsta sporthall. Värmländskorna befäste därmed serieledningen i landets näst högsta liga.
Nästa gång Dennis får Sundsta sporthall att koka är onsdagen den 5 december då Hellton tar emot GT Söder, matchstart klockan 19.00.

Boka Dennis ni också, mejla: info@hammaromedia.se (ämne: "Boka Dennis")

 

Läs hela inlägget »

Det var ett tag sedan jag berättade för er om arbetet med den kommande boken.
Nu har det hänt lite till och därför tyckte jag att det var dags att prata igen.


Synopsis var det första som var klart.
Sen började det spännande forskningsarbetet - och det pågår fortfarande.
Men igår kunde jag sätta mig ner och skriva ett par kapitel i boken, två av de viktigaste kapitlen.

Så arbetet går framåt, även om det sker i långsam takt.
Jag vet att det är många därute som väntar på den färdiga produkten.
Och den kommer.
Förhoppningsvis finns boken om boxning i allmänhet och min morfar i synnerhet till försäljning från och med mitten av november 2019.
Annars sker lanseringen samma period, fast 2020.

Du kan förhandsboka ett signerat exemplar, mejla:
info@hammaromedia.se (ämne: "Förhandsboka bok").

 

Läs hela inlägget »
Foto: PIXABAY Foto: PIXABAY

Bästa kund!

Vi stänger för semester från och med den 3 oktober till och med den 14 oktober.


Du kan fortfarande kontakta oss och vi kommer svara dig från och med den 15 oktober. Hoppas vi kommer samarbeta framöver.

Vi på Eventpartner Sverige AB ser fram emot en spännande fortsättning på året och blickar redan nu framåt mot ett fantastiskt 2019.

Må så gott så hörs vi snart igen!

 

Läs hela inlägget »

Vårsäsongen är nu färdigspelad i Superettan.
Degerfors IF hemmavann i dag med 3-1 i en stökig match mot IK Frej från Täby.
Hammarö Event och Medias Dennis Johansson Hall går därmed, precis som DIF, på sommarledighet från fotbollen.


Nästa hemmamatch på Stora Valla spelas lördagen den 4 augusti klockan 18.00 - mot Jönköping Södra IF.
Aktuell tabell i Superettan hittar du HÄR.
.................................................................................................................

Hammarö Event och Media vill redan nu flagga för att vi har
semesterstängt den 4-10 oktober. Under denna period svarar
vi inte på mejl eller mobil.


Givetvis kan du kontakta oss övriga datum.
Vi ser fram emot att få samarbeta med dig/er.

Nu närmast arbetar vi under en månads tid med tre fantastiska
sommarkonserter som du inte vill missa - skaffa dina biljetter nu:
21 jul 19.30 GES (förband Eric Gadd), Pinneviken, Lysekil
27 jul 19.00 DIGGILOO, Djuphamnen, Åmål
2 aug 19.30 GES (förband Eric Gadd), Mariebergsskogen, Karlstad
Hoppas vi ses på arenorna!

Trevlig sommar önskar vi på Hammarö Media och Event!

 

Läs hela inlägget »