Mer information till utställare längre ner...

Sannas Kafé för utställare Sannas Kafé för utställare

Sannas Kafé

Livsglädjemässan värnar om att våra utställare, föreläsare, artister, crew och gästande ackrediterad media ska trivas hos oss.

Därför kommer vi att ha Sannas Kafé öppet för BARA er under hela mässdagen den 20 oktober (8.30-17).

Redan före mässans öppnande, från klockan 8.30, finns det fika hos Sanna.
Det kommer finnas kaffe och te med hembakat - och Sannas Kafé håller till i korridoren på Våning 2.

Och det bästa av allt, för er som räknades upp här ovan, är fika hos Sannas Kafé GRATIS!

Välkommen hälsar Sanna!Om Livsglädjemässan 2013

Vi satsar på bra priser och högsta kvalitet där beprövade och alternativa tankesätt möts över alla gränser - med utställare och föredragshållare från hela landet!

Livsglädjemässan 2013 i ett stort hus med möjligheter till aktiviteter i tre plan:
55 utställare – Mängder av spännande föredrag – Kafeteria – Scenprogram

Utställningskostnad
Från 590:- per utställaryta (exkl. moms).

Inflyttning
Lördag 19/10: 20.00 – 22.00 (OBS! INGEN inflyttning före kl. 20)
Söndag 20/10: 07.00 – 09.20
Utflyttning                               
Söndag 20/10: 18.00 – 20.00
OBS! Straffavgift á 1.000:- för den som flyttar ut före klockan 18.00 söndagen den 20 oktober 2013.

Hyra av bord och stolar med mera
Det är inte tillåtet att ta bord, stolar, skärmar o.d. från andra delar av lokalen, från andra utställarytor, från restaurangen e.d. Har du fått något du inte beställt, var snäll och säg till så tas det bort. Det är inte heller tillåtet att använda mer golvyta än man har beställt eller ta elektricitet från någon annans utställaryta. All verksamhet ska ske inom den golvyta man har beställt. Behöver du mer plats, säg till så kanske det kan ordnas. För att underlätta för mässledningen, för att undvika att bord och stolar etc. är slut när du flyttar in eller att lokalen är full, fyll i exakt vad du vill ha på anmälningsblanketten.

Städning
Observera att du lämnar din golvyta städad och ren efter dig. Fäll ihop bord och stolar och ställ på angiven plats. Kom också ihåg att packa ihop dina saker först när mässan stänger klockan 18.00 på söndagen. Skräp och kartonger läggs på lämplig plats vid din monter, så tar arrangören hand om detta efter mässans slut, knyt gärna säcken med skräp.

Skadestånd
Om mässan på grund av myndighets beslut, force majeure eller annan orsak ställs in, äger utställaren inte rätt att resa några som helst ekonomiska krav mot Hammarö Media. Inte i något fall ska Hammarö Media vara skyldig ersätta följdskada, indirekt skada, personskada eller förlorad handelsvinst. Utställaren äger icke rätt att mot Hammarö Media på grund av föreskrift i detta avtal resa krav om återbetalning, nedsättning av avgifter eller om skadestånd etc.

Vi tar avstånd från
Hammarö Media tar avstånd från all form av pornografi, fundamentalism, rasism och sekterism. Oss veterligen utövar ingen av våra utställare något av ovanstående. Utställarna ansvarar själva för sina varor och behandlingar etc.

Föredrag
Hyra av föredragsrummen. Endast utställare får hyra föredragsrum. Vid avbokning mindre än 6 veckor före mässan kvarstår betalning för hyrda rum. Kontakta arrangören om du vill hyra föredragsrum, kostnad exklusive moms: 500:- per 45 minuter.

Öppettider
Söndag den 20 oktober 2013 klockan 10.00 – 18.00.

OBSERVERA att restaurangen har ensamrätt på all försäljning av mat och dryck!

Kontaktuppgifter
Postadress: Hammarö Media, Segelvägen 70, 663 40 Hammarö.
Kontaktperson Livsglädjemässan 2013: Dennis Johansson Hall.
Mobil: 0706-83 74 85.
E-post: info@hammaromedia.se
Hemsida: www.hammaromedia.se
Bankgiro: 115 – 1877.
Hammarö Media innehar F-skattsedel.

Betalning
All betalning ska vara gjord senast den 18 oktober 2013. Vid tidig bokning gäller 10 dagars faktura som skickas ut när anmälan inkommit till arrangören.
Observera att betald mässavgift inte går att överföra till annan mässa.

Betalningspåminnelse
Betalningspåminnelse lagstadgad avgift 50 kronor. Förseningsränta 9 procent över diskontot från förfallodagen.

Återbud
Avgifterna återbetalas inte vid återbud, oavsett orsak till återbudet och oavsett om denna är betald vid återbudstillfället. Full betalning krävs vid återbud senare än 25 september 2013, oavsett om detta är betalt vid återbudstillfället, och oavsett om avbokning skett. Att avstå från att betala avgifterna befriar dig inte från detta kontrakt som är bindande genom din namnunderskrift eller din e-postanmälan.
Återbud kan inte göras sista månaden före mässan, oavsett när bokningen gjorts och oavsett om detta gäller golvytan eller tilläggsbeställning gällande inredning av något slag.

Marknadsföring
Som utställare deltar jag i marknadsföringen på så sätt att jag gör det jag kan för att sprida information kring mässan inom min omgivning.

OBS! Läs noga!
Jag är medveten om att jag själv ansvarar för varor och inredning under hela helgen och har ordnat med egna försäkringar. Jag lämnar min golvyta städad och ren och accepterar att packa ihop mina saker först när mässan stänger klockan 18.00 söndagen den 20 oktober 2013 (1.000 kronor i straffavgift debiteras den som flyttar ut för tidigt). Jag är också medveten om hur många kvadratmeter jag har beställt och använder inte mer golvyta än jag har betalat för. I den mån jag har hyrt fler bord, stolar, skärmar etc. än jag ursprungligen betalat, gör jag upp med mässledningen innan jag reser hem söndag kväll. Jag har noggrant tagit del av ovanstående och accepterar innehållet i hela texten.

Hammarö Media arrangerar Livsglädjemässan.